Heldagsutbildning ”Frihet”

Vänner!

 

Lördagen den 14 November kommer MUF Nackas heldagsutbildning på temat ”Frihet” utspela sig. Det kommer vara en dag full av intressanta talare och trevliga människor. Ingenting man vill missa alltså! Dagen drar i gång vid 11 och vid 13 bjuder vi på lunch. Senast klockan 18 slutar dagen

 

Både utbildningen och maten är självklart gratis och det ända som krävs för att komma är ett glatt humör och ett medlemskap i antingen moderaterna eller MUF. Är man ny som medlem är det här ett perfekt tillfälle att påbörja sitt engagemang och komma in i gemenskapen. Vi begränsar oss inte till vår egen förening den här gången utan alla är välkomna!

 

Utbildningen kommer att äga rum i Schönfeldtska praktsalen i moderaternas hus vid schönfeldts gränd 2. För att underlätta för oss att veta ungefär hur många som kommer på utbildningen krävs det att man anmäler sig på: http://goo.gl/forms/EBJEDq4NWF senast den 10/11.

För kontinuerlig updatering får ni gärna attenda eventet på MUF Nackas facebooksida.

 

Vid frågor får ni mer än gärna kontakta Noa Samenius.

Mail: Noa.samenius@moderat.se

Tel: 076-1869864

 

Ses där!

 

 

/Styrelsen MUF Nacka

About The Author